strand
Door: Marian
Blijf op de hoogte en volg Marian & Peter
18 April 2010 | Thailand, Pattaya
Allereerst weer bedankt voor jullie lieve reacties.
Ik kom nu toch weer even terug, wat eigenlijk niet de bedoeling was, want eigenlijk zouden we vandaag terug vliegen. Jullie zullen allen wel op de hoogte zijn van het laatste nieuws, de vulkaanuitbarsting op Ijsland, die ons hier ook getroffen heeft. We zouden eigenlijk vannacht terugvkiegen, maar vanmorgen kregen we te horen dat de vlucht al 2 dagen is uitgesteld. Dinsdag krijgen we een nieuwe briefing omtrent de ontwikkelingen over ons vertrek, maar wij denken zelf dat het langer gaat duren. We kunnen nu nog gelukkig onze kamer aanhouden en we moeten er dan ook maar wat vam zien te maken, alhoewel we liever naar huis hadden willen gaan.Zodra we meer weten, kom ik weer even terug om jullie op de hoogte te houden.
Gister hebben we een complete regendag gehad, gelukkig zit het weer nu weer mee en kunnen we nog even genieten van de zon en het zwembad en moeten we maar afwachten hoe het verder zal gaan!!
We missen jullie allen !!!
Veel liefs en tot spoedig, hopelijk in Nederland.
Marian en peter
18 April 2010 - 09:16
Karin:
ja is balen heb je een mooie reis gehad en als je dan naar huis moet dan wil je ook gaan.
maar ja geniet er van zou ik zeggen.
ps. ik ga zelf wel koeken halen bij de aldi
groetjes karin en tonnie -
18 April 2010 - 09:35
Remko En Yolanda:
probeer er inderdaad nog iets moois van te maken.
en we hopen voor jullie dat het niet te lang gaat duren.
groetjes en wij houden jullie in de gaten -
18 April 2010 - 09:46
Mieke:
Hoi, ik vroeg me dus ook af of jullie reis uitgesteld was. Ja dus, ik zou zeggen geniet nog maar lekker van de extra vakantiedagen dit maak je nooit meer mee.
Veel zonnige groeten uit Nederland
Mieke -
18 April 2010 - 11:11
Petra:
hallo peter marian
wat vervelend voor jullie probeer toch nog te genieten zien jullie thuis of in zandvoort p.s heb mijn laptop niet bij want ze hebben in het huisje geen internet dus we zien jullie thuis of in zandvoort
groetjes en kusjes
petra en helma -
18 April 2010 - 15:05
Carla&Ad:
ja als je naar huis wil en het kan niet dat is kl...
in Nederland zijn al testvluchten of men wel/ niet kan vliegen.
veel sterkte daar , probeer er toch maar wat van te maken. -
18 April 2010 - 15:44
Petra Damen:
hoi marian geniet van je extra dagen. het komt goed ik wil je nog wel spreken als je thuis bent. nou tot gauw groetjes -
18 April 2010 - 17:00
Corrie En Jan:
Zo zie je maar alles wat uit ijsland komt deugt niet.Ja en over is over dan wil je ook terug.Zal zo weer over zijn we horen het wel. Groetjes correi en jan. -
18 April 2010 - 19:48
Marja:
Nou Marian en Peter ik ben benieuwd wanneer jullie naar huis kunnen!!
Kan je ook niet gaan werken !!!!!!! En het wordt nog wel druk deze week !!!! Ga ik wel voor jou! Nou nog even relaxen maar he ! Heel veel groeten van ons Hans en Marja -
18 April 2010 - 19:59
Vera :
Hoi Marian & peter
Nou zeker balen.
Maar geniet nog maar even,en ik zie wel weer op het werk.
veel liefs Vera xx